U bent hier: Home » News
 • Lacoste polo


  23 April 2017

  In de jaren 20 werden de poloshirts voor het eerst bedacht in Frankrijk. De Franse modeontwerper was op zoek naar een sportieve look voor dagelijks gebruikt. René Lacoste kwam met het eerste poloshirt dat ook goed zou passen bij tennis. Hij was zelf tenniskampioen en hij besloot er een comfortabel shirt van te maken dat ook gewoon gedragen kon worden. Door de stof extra koel te maken is het shirt perfect voor tijdens de zomermaanden. Elke man zou minimaal een paar poloshirts in de kast moeten hebben hangen om de zomer door te komen. In de vrije tijd kan het shirt gedragen worden op een jeans voor een casual look. Als je naar je werk gaat kan je het shirt combineren met een chino en bootschoenen. Je kan deze combinatie iedere dag dragen op weg naar je werk of in je vrije tijd. Dit maakt de poloshirts al jaren geliefd!

  Van klassieker naar modetrend

  In de jaren 30 werd de Lacoste polo een echte klassieker genoemd. Alleen tegenwoordig is het een modetrend. Op straat zien we regelmatig mannen en vrouwen met hun polo rondlopen. Verschillende merken ontwerpen elk jaar opnieuw een nieuwe collectie met de classy preppy look. Niet alleen kakkers lopen in dit shirt. Tegenwoordig zien we dat iedereen er geweldig uit ziet in poloshirts. Zelfs rappers en hipsters lopen weg met deze look. Het is een prettig shirt die echt gemaakt is om overal mee te combineren. Ontdek het zelf en bestel je eigen lacoste polo.

 • Amsterdamse winkeliers slachtoffer pasfraude


  10 February 2010

  Een aantal winkeliers in de Amsterdamse Kinkerstraat is slachtoffer geworden van pinpasfraude. Dat bevestigde een woordvoerster van de ING dinsdag naar aanleiding van een bericht in het Financieele Dagblad.

  Fraudeurs vroegen een pinpas aan voor rekeningen die niet op hun naam stonden. Met die pas deden zij verscheidene transacties. De bank wil niet zeggen hoeveel winkeliers slachtoffer van de fraude zijn geworden. Ook wordt in het belang van het onderzoek niet gezegd hoe omvangrijk de fraude is.

  „Ondernemers moeten zich legitimeren als zij hun pas en bijbehorende pincode ophalen bij een ING-kantoor”, legt de zegsvrouw uit. „Het is een soort fraude die weinig voorkomt en wij zoeken uit hoe dit heeft kunnen gebeuren.”

  ING zegt dat de gedupeerde winkeliers de schade vergoed krijgen.

  BRON: Telegraaf.nl

 • officiele opening Warenhuis-winkel.nl


  10 December 2009

  Hallo,

  Dit is de officiele opening van de online webshop: warenhuis-winkel.nl

  Warenhuis-winkel.nl heeft een hele brede assortiment van alle verschillende spullen. Wat u zoekt heeft warenhuis-winkel.nl voor u.

  Alle goedkoopste artikelen op een overzichtelijke site, online winkelen is nog nooit zo simpel geweest.

  Neemt u een kijkje en laat u verbasen over de uitgebreide assortiment.

  Shopse.