• De nieuwe Lemax 2017 collectie!


  06 October 2017

  In 2017 hebben we weer heel wat nieuwe Lemax kersthuisjes. De collectie die we dit jaar introduceren is zelfs groter dan die van voorgaande jaren. Van een fraai verlichte pizzeria tot een lief beeldje van een opa die zijn kleinkind het kerstverhaal vertelt: bij ons vind je de leukste beeldjes om jouw kerstdorp mee aan te vullen. Wij lichten hier de leukste huisjes uit de nieuwe Lemax 2017 collectie voor je uit.

  Miniatuur kerstdorp

  Je kunt jouw miniatuur kerstdorp ruimschoots aanvullen met onze nieuwste Lemax kersthuisjes. Hul je bijvoorbeeld helemaal in de kerststemming met Lemax Scrooge’s Manor uit de Caddington Village collectie. Terwijl Scrooge nietsvermoedend zijn huis nadert, zie je in de ramen van dit huisje de drie geesten verschijnen die hem diezelfde avond nog zullen bezoeken. Dit gouden oude kerstverhaal vormt een warme toevoeging aan ieder miniatuur kerstdorp. Heb je het meer op zoetigheid? De Lemax Meringue Manor uit de Sugar ‘n’ Spice collectie is er speciaal voor jou! Dit suikerzoete huisje, versierd met de lekkerste snoepjes, ziet er uit om op te eten! Degenen die toe zijn aan wat bitterder spul kunnen zich verlekkeren aan Lemax Vintage Grind Coffee Company. Dit gedetailleerde huisje biedt echte ‘quality coffee’ en ‘rich aroma’. Je krijgt het tijdens de koude wintermaanden geheid warm wanneer je naar dit huisje kijkt.

  Accessoires voor jouw kerstdorp

  Naast kersthuisjes hebben we ook een nieuw aanbod van accessoires die jouw kerstdorp helemaal compleet maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Lemax Winter Farm Chores, een bewegend kerstfiguur uit de Table accents collectie van 2017? Of geef je kerstdorp echt sfeer met de Lemax Multi-Color Fireworks. Bekijk snel onze nieuwe collectie!

Plaats Recensie